LOVE . LOVE . LOVE

20110822

ALHAMDULILLAH. ^_____^

oh. bahagianya hari ni.
rasa nak senyum lebar lebaaaarrrrr :)

akhirnya Allah dah makbulkan permintaan aku.
entri nie sambungan dari entri yg nie
aku betol2 tak sangke yg ia akan terjadi.
terharu dan sangat bersyukur.

oke. aku tak bagitau lagi kenape aku cakap macam nie.

sebenarnya kisah nie pasal rayuan aku untuk bertukar ipta..
aku mintak tukar ke UKM untuk course yg sama macam aku dapat sekarang.
dan pagi tadi aku dikejutkan dengan panggilan hangit dari seorang akak nie.
dia suruh aku datang pegi interview hari khamis nie.
tapi sebelum isi fasa 2 UPU dulu aku dah gi interview dah.
aku ingat memang kena gi interview untuk kali kedua utk budak yg kes macam aku nie.
rupenye akak tu pon tak tau aku dah pernah pegi interview.
maybe dia tak check record betol2 kot.

"laa..adik dah pegi ke interview sebelom nie..?"
"a'ah..da pegi dah...tu yg sy pelik kenape nak interview lagi skali.."
"oke2..nanti akak check jap.."

5 minit lepas tu . . .

"adik dari diploma ye?"
"tak lah..sy dari matrik.."
"oo..matrik..ok..adik tunggu jap eh..akak tanye bos akak jap..nanti akak call balik.."

10 minit kemudian . . .

"dik..adik tak payah pegi la interview tu..nanti akak bagi tau bhgian pengambilan pelajar UKM Bangi utk hantar surat tawaran.."
"oh.. oke.. terima kasih kak.."
"sama-sama.. assalamualaikum.."
"terima kasih banyak2 eh kak..waalaikumsalam.."

perghhhh.. terbaiklah! lulus jugak akhirnya.
Alhamdulillah yg teramat sangat.
serious aku masih tak percaya sampai sekarang.
jadi aku dengan ini mengisytiharkan bahawa permohonan aku telah berjaya untuk bertukar universiti ke UKM.
hoooyeaahhh!!

tapi satu hal pulak.
kena apply ptptn lagi sekali.
jadik kelompok 2 la aku nanti.
adeeeiii...
takpelah. yg penting dapat duit. muehehehe.

4 orang comel:

pie said...

wahhh..alhamdulillah..ain dpt course ape ?

~aien~ said...

course nursing.
alhamdulillah :)
sekarang baru rase nak masuk u. ahaha

Alyani Nazirah Azizul said...

dah berjaya jgn lupe aku. hehe. nanti jumpe kat shah alam. insyaAllah.

~aien~ said...

weh2..aku x jd msok uitm lah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...