LOVE . LOVE . LOVE

20110715

sedih tapi redha

hari yg ditunggu telah pon tiba.
sejak bangun awal pagi jantungku tak habis2 berdegup kencang bagaikan nak terken**** rasanye.
aku menekan butang henfon utk mengetahui keputusan UPU.
macam biase.
dah lame baru die reply.

oke. ape2 pon ak masih bersyukur.
aku dapat kos yg aku nk.
walaupun FIRST CHOICE biomedic.
tp aku dpt NURSING.

yg sedih sikit sebab aku tak dapat U yg diidam2kan.
aku dpt UITM PUNCAK ALAM.
not bad la.
even itu LAST CHOICE aku.
alhamdUlillah.
thanks to ALLAH.

lagi sedih kalau die bagi aku kos engineering yg aku tak tau
basic langsung.
FIZIK memang da lame aku lupekan.
lega dpt nursing. :)

4 orang comel:

SENORITA ZATY said...

oke la tue aien , heheheehee ,btw congrats

~aien~ said...

oke la jugakkk. hehe
thanks zaty! :D

MIAMIAMIA :) said...

haha.. saya pun super sediyh jugakk pada mulanya nurul ain :)

~aien~ said...

owh mama mia..hehehe

yup..kite berdua mmg slalu sedih bersame2.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...